VirrVarr show og underholdning - OM MEG
VirrVarr - en av Norges mest aktive underholdere - DU TROR DET IKKE NÅR DU SER DET!
Vidar Aasvangen på Akerbrygge for å promotere og lage fotobilder til sin hjemmeside.
OM MEG!
 
Jeg er en av verdens mest POSITIVE  glad gutt på 47 år, gift med Sylvia Aasvangen, som tar seg av alle 4 barna når jeg er ute å jobber:). 
 
Jeg har holdt på med trylling siden jeg var 5 år gammel. Jeg har alltid hatt interessen av å underholde og startet med å ta betalte oppdrag da jeg var 15 år gammel. Elsker å forundre de jeg opptrer for. Jeg er i mitt ESS når jeg får frem latter og publikum koser seg. 
 
Jeg er så heldig at jeg har vært med i BARNAS DAG AS fra firmaeet var noen måneder gammel. Jeg har ca 150 til 180 engasjement for dette firmaet i året. Alt fra små bursdager til store scener med mange 1000 tilskuere. Jeg er stolt over å tilhøre ett av norges mest profesjonelle firma på barneunderholdning. Det vi ikke har, skaffer vi.
 
Jeg er en allsidig tryllekunstner som gir alt av meg til kundens tilfredshet. Jeg har mange motto, men ett er veldig viktig for meg. Det er at ingen oppdrag er for små, ingen er for stor. Jeg skreddersyr mine show etter DITT ønske. 
 
Jeg vil gjøre hva jeg kan for å møte dine forhåpninger og ønsker. Du SKAL ikke bli skuffet over å booke meg. Blir REBOOKET år etter år av arrangører:)
 
Booking/forespørsel
 
 91 60 84 19
 
Jeg kan TILBY det meste inne trylling/teambuilding for bedrifter. Vannvittig artig for de ansatte..... Kan sette opp hinderløype, masse LEKER for de voksne. Okseridning. Jeg samarbeider med noen av norges største tilbydere på opplevelser. Jeg vet at du vil bli  fornøyde med vårt samarbeid.
 
 
 Ha en STRÅLENDE dag. It's MAGIC! Hokus pokus......"
 
 
 
Website Builder drives av  Vistaprint