VirrVarr show og underholdning - Tryllekunstner
VirrVarr - en av Norges mest aktive underholdere - DU TROR DET IKKE NÅR DU SER DET!
SHOW
 
Er du på jakt etter noe tøft til bedriftsarrangement, kick-off, partyer, messer, bryllup eller andre festligheter som skal feires?
 
Jeg kan tilby det meste inne trylling og underholdning fra close up til store Illusjoner. Du får hva du vil ha. Jeg skreddersyr showet etter deres ønske.
 
Har også ferdige showpakker:
 
Scene - Showet som passer til ett voksent publikum, spekket med masse humor, latter og forundringer. Showet inneholder det meste innen trylling og magi. Her er det forutsigelser, borttryllinger, Illusjoner, sveveeffekter, forbauselser, "mirakler".  Showet er engasjerende, og Vidar Aasvangen er en sprudlende og ekte showman! Han har en egen evne til å oppnå vannvittig bra kontakt med sitt publikum.
 
Walk Around trylling/Close-Up - Meget populært i utlandet, men er skikkelig på veg inn til Norge nå. Jeg går rundt fra bord til bord (som en "gjest" og viser triks, tryller og shower for dine gjester. Min oppgave er at de skal slappe av og kose seg ved bordet. Jeg skal lage god atmosfære rundt bordene. Veldig populært, da publikum ser trylling, illusjoner og ekte magi på nært hold spekket med masse humor og vittigheter.
 
 
BOOKING
 
98 40 50 60
 
91 60 84 19
 
 
Vidar Aasvangen har en av norges største vitsesamlinger, gitt ut 4 bøker og kan ca. 20.000 vitser i hodet...... Forleng livet med en latter, book Vidar Aasvangen
 
Website Builder drives av  Vistaprint