Min blogg
VirrVarr - en av Norges mest aktive underholdere - DU TROR DET IKKE NÅR DU SER DET!
RSS

Siste innlegg

TRAVEL JUNI FOR VIRRVARR
VIRRVARR ER POPULÆR UNDERHOLDER
Betrakninger og visjoner VirrVarr vinter 2015
Juletrefest hos JAPANSK OLJESELSKAP
JULETREFESTSESONGEN I GANG 2015

Kategorier

Blackpool
Desember
Juletrefest
Til fjells
Tryllejobber
Trylleshow
drevet av

Min blogg

TRAVEL JUNI FOR VIRRVARR

Hei kjære leser.

VirrVarr har hatt en fantastisk artig Juni måned til nå. Det er rekord på antall oppdrag og det viser at VirrVarr fortsatt er en populær tryllekunstner og klovn til arrangementer. Det har vært store arrangementer til mindre bursdager. Men jeg er ikke så stor på det og gir like mye av meg selv på bursdager som på store scener.
Jeg elsker dette livet og skulle vel ha vært en Cirkusartist. Liker det å underholde og ha med meg alle mine barn på show.

VIRRVARR ER POPULÆR UNDERHOLDER

Hei på deg som kom inn på min blogg:) Jeg har bestemt meg for at det skal skrives mer her inne i bloggen. VirrVarr er en meget aktiv underholder. Jeg har ny rekord i juni, så dette er gøy:) Skal dere arrangere bursdag i privat regi, barnehagen, borretslag og lignende er jeg den rette mann eller skal vi si klovn, tullekunstner eller tryllekunstner. Jeg holder artige show for barn i alle aldre fra 0 til 100 år. Det skal være engesjerende og morosamt.

Her har jeg noe å komme med.

Betrakninger og visjoner VirrVarr vinter 2015

Hei og hå for en aktiv vinter Virrvarr har hatt til nå. Trylleshow, trylleskole og ballongskole, ballongklovn, illusjoner og forberedelser til tv opptreden. Kommer mer om det etter hvert. Jeg jobber i alle mulige settinger fra ishaller til små intime bursdager, firmaer, brylluper, runde tall. Juletrefester i januar slo alle tidligere rekorder.


Virrvarr jobber med ett eget konsept for tiden. lage ett voksen/ungdom horror show med illusjoner. Det skal være ett flott show med mye skumle ting.

Juletrefest hos JAPANSK OLJESELSKAP

Hei på dere:)

I dag skal VirrVarr på ett spennende oppdrag igjen. VirrVarr var på samme juletrefest ifjor også. Det er ett japansk oljeselskap:)


Her skal VirrVarr trylle, lage ballonger og være julenisse til slutt.

JULETREFESTSESONGEN I GANG 2015

Hei og hå alle mine følgere/kunder/venner og de det måtte gjelde.

Jeg vil ØNSKE ALLE ETT RIKTIG GODT NYTTÅR. Tryllekunstneren VirrVarr har hatt det veldig bra på Storefjell høyfjellshotell på Golsfjellet. Der ladet jeg opp til den store sesongen med juletrefester. Jeg hadde med meg min familie og vi hygget oss skikkelig. Det ble en bra nyttårsfeiring.

Mitt første oppdrag på juletrefester startet 4. januar og slutter ikke før 23. januar i år.

Juletrefest i dag på Schlumberger limited

Hei på alle dere:) Da har VirrVarr vært ute og skapt glede, forundring, magi og fornøyelse. Jeg holdt trylleshow for alle barna som var virkelig med på det jeg gjorde:)

Jeg elsker denne jobben og "lære" alle å trylle. Alt går ikke helt slik VirrVarr vil til alles store fornøyelse. Jeg digger å trylle og er både tryllekunstner, klovn og tullekunstner når jeg holder show for barn. Etter showet var jeg ballongklovn og laget ballongfigurer til den store gullmedaljen:) 

Farlig trikcs på veg til magikeren Vidar Aasvangen

Da har jeg investert i mange flotte spennende og ikke helt ufarlige tricks som publikum kommer til å få ståpels av:) Dette er ikke tricks for pyser. Jeg jobber med ett helt nytt show som ikke fins i Norge. Showet mitt har fått følgende navn, mulig jeg bytter etter hvert. Men det er "Horror Show". Her skal det bli blod, gørr og uhygge. Hele showet skal være spennende og "uhyggelig". Jeg skal ha med store som små tricks. Gled dere dere som digger slik underholdning.

Julesesongen er artig for tryllekunstner VirrVarr

Hei og hå:)

Har vært ute på en bursdag i Asker i dag. En 8 års bursdag med 14 gutter som syns det var artig å se Virrvarr i aksjon. Det er noe spesielt å trylle i bursdager da vi som artister kommer nærmere vårt publikum. Mange vil ikke ta slike jobber, men jeg mener det er dette som skaper grobunn for videre jobber og som sprer magiens til folket. Vi sprer magiens budskap og skaper interesse:) Dette er gøy:) Vil du ha Virrvarr på besøk til ditt neste arrangement?

Sesongen er i gang for VirrVarr og nissen

Hei alle sammen. Det er VirrVarr som skriver og jeg jobber mye om dagen med  JULETREFESTER. NISSEJOBBER OG BALLONGKLOVN. Jeg er veldig glad i å trylle og tulle for både små og store jeg er Tryllekunstner , klovn, BALLONGKLOVN og mye annet:) 

Påskeshow på Storefjell Høyfjellshotell GOL

Da er påsken 2013 over og vi har kommet oss hjem etter en fabelaktig opphold på Storefjell Høyfjellshotell Gol. Familen Nibstad har igjen gjort oppholdet til en topp opplevelse på alt fra mat til underholdning etc. Jeg "VirrVarr" hadde med meg min familie. Jeg holdt show på skjærtorsdag og påskeaften. Det var veldig mange tilskuere og artig å underholde. Det er alltid liv og røre når man underholder på Storefjell.
 
Jeg og min kone hadde fått halsbetennelse/bihulbtennelse så vi måtte oppsøke legen i løpet av oppholdet.
Website Builder drives av  Vistaprint