VirrVarr show og underholdning - TRYLLEKUNSTNER
Ta uforpliktende kontakt og hør hva vi kan tilby Deg/Dere  - DU TROR DET IKKE NÅR DU SER DET!

TRYLLEKUNSTNER
 
Er du på jakt etter noe tøft til bedrifts arrangement, kick-off, partyer, messer, bryllup eller andre festligheter som skal feires?

Showet blir skreddersydd for alderen og publikum. 
 
Jeg kan tilby det meste inne trylling og underholdning fra close up til store Illusjoner. Du får hva du vil ha. Jeg skreddersyr showet etter deres ønske.
 
Har også ferdige showpakker: Be om uforpliktende tilbud.
 Scene - Showet som passer til ett voksent publikum, spekket med masse humor, latter og forundringer. Showet inneholder det meste innen trylling og magi. Her er det forutsigelser, borttryllinger, Illusjoner, sveveeffekter, forbauselser, "mirakler".  Showet er engasjerende, og Vidar Aasvangen er en sprudlende og ekte showman! Han har en egen evne til å oppnå vannvittig bra kontakt med sitt publikum.
 
Walk Around trylling/Close-Up - Meget populært i utlandet, men er skikkelig på veg inn til Norge nå. Jeg går rundt fra bord til bord (som en "gjest" og viser triks, tryller og shower for dine gjester. Min oppgave er at de skal slappe av og kose seg ved bordet. Jeg skal lage god atmosfære rundt bordene. Veldig populært, da publikum ser trylling, illusjoner og ekte magi på nært hold spekket med masse humor og vittigheter.
 
 
BOOKING
 
91 60 84 19
 
 
Vidar Aasvangen har en av norges største vitsesamlinger, gitt ut 4 bøker og kan ca. 20.000 vitser i hodet...... Forleng livet med en latter, book Vidar "VirrVarr" Aasvangen
 

Website Builder drives av  Vistaprint