Ny dag - nye utfordringer....
Ta uforpliktende kontakt og hør hva vi kan tilby Deg/Dere  - DU TROR DET IKKE NÅR DU SER DET!
RSS

Siste innlegg

TRAVEL JUNI FOR VIRRVARR
VIRRVARR ER POPULÆR UNDERHOLDER
Betrakninger og visjoner VirrVarr vinter 2015
Juletrefest hos JAPANSK OLJESELSKAP
JULETREFESTSESONGEN I GANG 2015

Kategorier

Blackpool
Desember
Juletrefest
Til fjells
Tryllejobber
Trylleshow
drevet av

Min blogg

Ny dag - nye utfordringer....

Hei alle positive og glade mennesker og barn. Det går fremover med beinet og jeg er klar for å begynne litt jobb igjen:) Jeg gleder meg til å dra til VERDENS største tryllekongress i England, Blackpool. Drar dit etter min bursdag den 17 februar. Det blir gøy. Jeg kan dra fordi min kommende kone tar seg av barna mens jeg drar på business tur:)
Ha en magisk dag alle sammen.

0 Kommentarer på Ny dag - nye utfordringer....:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint