Flere trylleshow på få dager....Hokus Pokus....
Ta uforpliktende kontakt og hør hva vi kan tilby Deg/Dere  - DU TROR DET IKKE NÅR DU SER DET!
RSS

Siste innlegg

TRAVEL JUNI FOR VIRRVARR
VIRRVARR ER POPULÆR UNDERHOLDER
Betrakninger og visjoner VirrVarr vinter 2015
Juletrefest hos JAPANSK OLJESELSKAP
JULETREFESTSESONGEN I GANG 2015

Kategorier

Blackpool
Desember
Juletrefest
Til fjells
Tryllejobber
Trylleshow
drevet av

Min blogg

Flere trylleshow på få dager....Hokus Pokus....

Det går i hundre om dagen her i huset. Jeg er i pappaperm, men har også masse å gjøre i forbindelse med trylling etc... I går kveld var jeg på Skeikeikampen og holdt show for ca 200 personer. Reiste opp og ned. Litt slitsom faktisk!!!!
 
I dag den 27 mai har jeg holdt 2 større show. Ett på Ellingsrudåesen senter (10 års jubeleum) Men de fleste der ventet nok på Daniel som vant Norske talenter i går kveld. Jeg hadde ikke tid til å se på ham, dessverre:(. Pakket ned til neste show som var på Huseby gård, Skedsmokorset. Der var det masse barn og voksne. Ble ett bra show ut fra forholdene. Jeg blåste nesten vekk, ikke tull en gang:) Jeg elsker min jobb som entertainer:)
 
Uten min fantastiske forlovede og snart kommende kone hadde ikke jeg kunne dratt ut og gjort dette som jeg digger:)
 
I morgen blir det slapp av for min del....
 
 

0 Kommentarer på Flere trylleshow på få dager....Hokus Pokus....:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint