Vidar "VirrVarr" Aasvangen fikk sin brud:)
Ta uforpliktende kontakt og hør hva vi kan tilby Deg/Dere  - DU TROR DET IKKE NÅR DU SER DET!
RSS

Siste innlegg

TRAVEL JUNI FOR VIRRVARR
VIRRVARR ER POPULÆR UNDERHOLDER
Betrakninger og visjoner VirrVarr vinter 2015
Juletrefest hos JAPANSK OLJESELSKAP
JULETREFESTSESONGEN I GANG 2015

Kategorier

Blackpool
Desember
Juletrefest
Til fjells
Tryllejobber
Trylleshow
drevet av

Min blogg

Vidar "VirrVarr" Aasvangen fikk sin brud:)

Nå er jeg blitt gift med Sylvia Renate Aasvangen (Ås). Vi giftet oss 13 august 2011 i Ullensaker kirke. Det var en herlig dag med skikkelig fint vær. Alt var topp. Skikkelig hyggelig dag/kveld med familie og venner.
 
Det som var så synd var at dagen gikk så altfor fort. Legger ut noen bilder etter hvert.
 
Var godt å ha en hel helg fri med jenta mi som nå er blitt min kone:) Ellers er det masse å gjøre på tryllefronten. 
 
Helgen før jeg giftet meg var jeg i Engerdal og holdt show på Engerdalsdagene, lørdag den 6 august. Masse folk var å så på. Etter showet dro jeg rett hjem for jeg og dama  skulle på Smokie konsert på Årnes. Kjørte over 50 mil den dagen.
 
Denne uken her som vi er i nå har vært veldig kaotisk og hektisk da minste jenta vår, Sanne Victoria ble meget syk og havnet på sykehus. Hun ble skrevet ut på onsdag 17. august. Da hadde hun ligget i feber i 40 i nesten en uke. Feberen gikk ned med Paracet, men opp med en gang den gikk ut av kroppen. Sanne Victoria hadde fått nyrebekken betennelse. Men nå er hun i vigør igjen.
Onsdagen hun ble skrevet ut, dro jeg rett på show på Telenor Fornebu, Telenordagen 2011. Det var så gigantisk opplegg at jeg har ikke vært borti større arrangement. Scener og ting over ett svært område. Jeg holdt show inne på en scene og det var fullsatt med tilskuere. Det ble bra trøkk. VirrVarr fikk svette bra under det showet.
 
I dag den 28 august hadde jeg en drømmeforestilling, været var topp, lyd, publikum etc. Det var fullsatt på sitteplassene. Tror det kan ha vært 500-600 tilskuere som satt å så på mitt show. Det var samarbeide mellom Folkemuseumet, Norsk orienteringsforbund og DNBNOR. Det var mange 1000 personer inne på deres arrangement. En artig jobb hvor jeg likte meg godt. Beste av alt var at kona og 3 av barna var med på jobb i dag:) De brukte penger mens pappaen tjente penger. Tror alle koste seg i dag:) Jeg trives best når familien er med på jobb. I morgen kommer også Bertine til oss og er her hele uken. Gleder oss til det alle sammen.
 

1 Kommentar på Vidar "VirrVarr" Aasvangen fikk sin brud:):

Kommentarer RSS
Kjøpe rolex submariner on 16. juli 2018 10:33
I want to thank you for this informative read.
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint