Juletrefester i gang i år
Ta uforpliktende kontakt og hør hva vi kan tilby Deg/Dere  - DU TROR DET IKKE NÅR DU SER DET!
RSS

Siste innlegg

TRAVEL JUNI FOR VIRRVARR
VIRRVARR ER POPULÆR UNDERHOLDER
Betrakninger og visjoner VirrVarr vinter 2015
Juletrefest hos JAPANSK OLJESELSKAP
JULETREFESTSESONGEN I GANG 2015

Kategorier

Blackpool
Desember
Juletrefest
Til fjells
Tryllejobber
Trylleshow
drevet av

Min blogg

Juletrefester i gang i år

Hei Alle sammen:)
Nå skal jeg være flinkere med å oppdatere hva VirrVarr gjør for noe. Har hatt en eventyrlig år med masse jobbing med VirrVarr. I går var jeg på Ski storsenter og holdt 3 show med mange mennesker på alle mine show. Dro så rett fra senteret og til friidrettshuset i Ski, kalles Kjelleren. Der ventet det 20 jenter på meg, klar til å bli tryllet for .Jenta som hadde bursdag ble 8 år. Det var en bra dag.
 
I dag skal jeg på min første juletrefest sammen med flere andre dyktige medarbeidre i Barnasdag.no. Skal til Schlumberger Limited, gleder meg, hokus pokkus VirrVarr jokkus. Jeg skal ha trylleshow og være ballongklovn samt nisse, hehe
Er så glad i julestemning og jula:)

0 Kommentarer på Juletrefester i gang i år:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint