JULETREFESTSESONGEN I GANG 2015
Ta uforpliktende kontakt og hør hva vi kan tilby Deg/Dere  - DU TROR DET IKKE NÅR DU SER DET!
RSS

Siste innlegg

TRAVEL JUNI FOR VIRRVARR
VIRRVARR ER POPULÆR UNDERHOLDER
Betrakninger og visjoner VirrVarr vinter 2015
Juletrefest hos JAPANSK OLJESELSKAP
JULETREFESTSESONGEN I GANG 2015

Kategorier

Blackpool
Desember
Juletrefest
Til fjells
Tryllejobber
Trylleshow
drevet av

Min blogg

JULETREFESTSESONGEN I GANG 2015

Hei og hå alle mine følgere/kunder/venner og de det måtte gjelde.

Jeg vil ØNSKE ALLE ETT RIKTIG GODT NYTTÅR. Tryllekunstneren VirrVarr har hatt det veldig bra på Storefjell høyfjellshotell på Golsfjellet. Der ladet jeg opp til den store sesongen med juletrefester. Jeg hadde med meg min familie og vi hygget oss skikkelig. Det ble en bra nyttårsfeiring.

Mitt første oppdrag på juletrefester startet 4. januar og slutter ikke før 23. januar i år. VirrVarr blir oftest rebooket på mange faste firmaer's fester:)

VirrVarr elsker å opptre for barn og voksne og se det lyser glede i øynene over det jeg underholder med:)

VirrVarr er også julenisse på mange av festene samt ballongklovn.

Juletrefester eller juletrearrangement - kontakt VirrVarr så får dere en som har underholdt på 100 vis av juletrefester og skapt glede og forundring.

Jeg skriver ikke at jeg er verdens beste, store mester og så videre... Jeg er kun "VirrVarr" og det skal være ett godt varestempel på kvalitet. VirrVarr er mer opptatt av å utføre god underholdning for de som booker, enn å skryte seg opp i skyene. De som booker meg er alltid fornøyde og det er det som teller.... Mener VirrVarr:)

Jeg hører julesanger og drømmer om det hver natt....hehe. Book meg for neste år så skal vi skape en helmax juletrefest.

0 Kommentarer på JULETREFESTSESONGEN I GANG 2015:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint