VIRRVARR ER POPULÆR UNDERHOLDER
Ta uforpliktende kontakt og hør hva vi kan tilby Deg/Dere  - DU TROR DET IKKE NÅR DU SER DET!
RSS

Siste innlegg

TRAVEL JUNI FOR VIRRVARR
VIRRVARR ER POPULÆR UNDERHOLDER
Betrakninger og visjoner VirrVarr vinter 2015
Juletrefest hos JAPANSK OLJESELSKAP
JULETREFESTSESONGEN I GANG 2015

Kategorier

Blackpool
Desember
Juletrefest
Til fjells
Tryllejobber
Trylleshow
drevet av

Min blogg

VIRRVARR ER POPULÆR UNDERHOLDER

Hei på deg som kom inn på min blogg:) Jeg har bestemt meg for at det skal skrives mer her inne i bloggen. VirrVarr er en meget aktiv underholder. Jeg har ny rekord i juni, så dette er gøy:) Skal dere arrangere bursdag i privat regi, barnehagen, borretslag og lignende er jeg den rette mann eller skal vi si klovn, tullekunstner eller tryllekunstner. Jeg holder artige show for barn i alle aldre fra 0 til 100 år. Det skal være engesjerende og morosamt.

Her har jeg noe å komme med. Jeg elsker å høre latteren og forbauselsen til mine publikummere. Jeg liker det jeg gjør og som VirrVarr møter du en svært så aktiv person.

Jeg går nå snart inn i juni 2016 og det er en månede med svært hektisk aktivitet.

Håper jeg får se mange av dere på mine show. Jeg kommer til å legge ut en liste over mine jobber om ikke så lenge. Det er ikke mange ledige dager.

#bryllup#trylling#ballonger#ballongklovn#tullekunstner#Barneunderholder
#bursdag#latter#klovn#morosam#ballongfigurer#selskap

Ha en strålende dag

mvh

VirrVarr1 Kommentar på VIRRVARR ER POPULÆR UNDERHOLDER:

Kommentarer RSS
Torbjørg Christine Petersen on 6. juni 2016 11:42
Jeg må få takke deg for et fantastisk show på Skullerudstua lørdag 4.juni.16. (Landsforeningen for hjertesyke barn 40 år). Helt fantastisk å se alle barne, og de voksne sette seg på rad og rekke, og ikke minst at min sønn på nesten 3 år satt rolig på stolen hele showet. Dette ble det mye snakk om da vi kom hjem og resten av helga.Han ble helt i ekstase og koste seg maksimalt, og var livredd for at den rosa ballongsverdet hans skulle bli ødelagt, og da han innså at den gikk tapt etter å ha klart å få et lite hull i den, var sorgen for en tre åring stor. Takk for all den glede du spredde denne dagen for di fantastiske barna :D :)
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint