TRAVEL JUNI FOR VIRRVARR
Ta uforpliktende kontakt og hør hva vi kan tilby Deg/Dere  - DU TROR DET IKKE NÅR DU SER DET!
RSS

Siste innlegg

TRAVEL JUNI FOR VIRRVARR
VIRRVARR ER POPULÆR UNDERHOLDER
Betrakninger og visjoner VirrVarr vinter 2015
Juletrefest hos JAPANSK OLJESELSKAP
JULETREFESTSESONGEN I GANG 2015

Kategorier

Blackpool
Desember
Juletrefest
Til fjells
Tryllejobber
Trylleshow
drevet av

Min blogg

TRAVEL JUNI FOR VIRRVARR

Hei kjære leser.

VirrVarr har hatt en fantastisk artig Juni måned til nå. Det er rekord på antall oppdrag og det viser at VirrVarr fortsatt er en populær tryllekunstner og klovn til arrangementer. Det har vært store arrangementer til mindre bursdager. Men jeg er ikke så stor på det og gir like mye av meg selv på bursdager som på store scener.
Jeg elsker dette livet og skulle vel ha vært en Cirkusartist. Liker det å underholde og ha med meg alle mine barn på show. Vi har startet opp med Cirkus Aasvangen. Det er en pakke som blir solgt inn til bedriftsdager, trylleshow, ballongfigurer, hoppeslott popcorn, ansiktsmaling osv. Vi holder på i 4 timer og det til en rimelig pris.
Jeg elsker trylling og magi. Lage ballongfigurer og være ballongklovn er veldig artig. Vi har startet med illusjoner også og det er konkurranse blant mine barn/assistenter som vil være med på mest mulig.
Det å kunne dra på oppdrag og holde show gir meg masse energi. man blir sliten etter flere show på en dag, men du verden så mye det har gitt meg. Det å se gleden i ett barns øyne når de blir "magiske". At de kan trylle, det å høre barnelatter er givende. Jeg digger å underholde og er det noen som skal ha ett arrangement, ta kontakt så blir vi enige på pris.

1 Kommentar på TRAVEL JUNI FOR VIRRVARR:

Kommentarer RSS
Marianne Bing on 2. november 2016 12:56
Hei! Vi trenger litt underholdning til juletrefest Jessheim skole og ressurssenter, 1 og 2 trinn. Er den 1. desember. VI hadde tenkt 20-30 minutter.. Ca 18.30-19. Er det noe som du kunne bidratt med? Pris? Mvh Marianne Bing
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint